fbpx

Иновативна платформа за споделяне на открити пространства, свързваща собственици на имоти в различни точки на България.

КлиентГрийни ГестГодина2022Share

GREENY GUEST

Екипът на Софт Интелект разработи иновативна платформа за споделяне на работни пространства, свързваща собственици на имоти в различни точки на България с клиенти, които се нуждаят от място за работа, забавление или провеждане на събитие.

Мисия

Идеята на платформата пряко кореспондира с бързо развиващата споделената икономика и налагащия се модел за виртуално работно място. Основната мисия на нашия клиент е да направи процесът по наемането на удобни работни места лесен и достъпен като предостави напълно автоматизиран подход за запазване на локации.

Разработка

Екипът на Soft Intellect разработи уеб платформа предлагаща функционалности, отговарящи на специфичните особености на бизнеса със свежа и модерна визия. Платформата предлага адаптивен дизайн, който осигурява максимално добро потребителското изживяване на всички устройства, независимо от размера на екрана.
Решението предлага интуитивен интерфейс за двете основни потребителски групи: домакини и наематели. Домакините имат възможност изцяло дигитално да регистрират отдавания имот като могат динамично да управляват точните дни и часове, когато дадената локация е достъпна. Наемателите разполагат с удобна търсачка с възможност за филтриране по градове, свободни дати, както и радиус за локализиране на търсенето. Това позволява на потребителите лесно и бързо да изберат най-подходящото място за техните нужди. При нужда от комуникация между домакини и наематели, платформата предлага възможност за online чат и запитвания по e-mail. С цел сигурност всички парични транзакции в платформата са изцяло дигитални.

Използвани технологии

За разработката на платформата екипът на Софт Интелект използва следните технологии:
• PHP
• JavaScript
• Microsoft SQL Server
• WordPress

Свържете се с екипа на Soft Intellect:

Вашият дигитален бизнес партньор
© Всички права запазени

E-mail: sales[at]soft-intellect.bg

Телефон: 359 876 282 404

ЕС
фнф
иновации2
иновации