fbpx
Logo
Mobile Apps5

Изработка на Уебсайт

Основна цел на фирменият уебсайт е представяне на бранда онлайн и привличане на нови клиенти за Вашия бизнес. За да бъде успешен е необходимо да има удобна навигация, стилна визия и актуално съдържание. Разчитайте на професионални препоръки от опитният ни екип при проектирането на необходимите страници, бутони и линкове.

Реализирането на уеб сайт се състои от няколко стъпки:

1. Проектиране и дизайн

Първата стъпка при изграждането му е подбора на навигация, функционалности и дизайн, които съответстват на потребностите на Вашата компания. Правилното структуриране и стилен, изчистен дизайн ще изградят доверие към продуктите и услугите, които предлагате.
design
testing

2. Разработка и тестване

Нашият екип от професионалисти има дългогодишен опит в изграждането на бързи и интуитивни уеб сайтове и портали за Вашия бранд, които работят еднакво добре на всяко устройство.

3. Поддръжка

Можем да поддържаме уеб сайта Ви, за да е ефективен и привлекателен за интернет потребителите. Предлагаме Ви ефективна и надеждна текуща техническа поддръжка, която обхваща отстраняване на всякакви технически проблеми, обновяване на системата, защита и сигурност, мигриране на съдържание, управление на хостинг акаунти, добавяне на нови раздели или функционалности.
изработка на Уебсайт

Добрият сайт е този, който помага на Вашия бизнес да достигне нови хоризонти.

Вашият дигитален бизнес партньор
© Всички права запазени

E-mail: sales[at]soft-intellect.bg

Телефон: 359 876 282 404

ЕС
фнф
иновации2
иновации