fbpx
Logo
Website Development

Онлайн Магазин

Ако желаете да разширите обхвата на бизнеса си и да имате 24 часова връзка със своите клиентите, Вие имате нужда от онлайн магазин. Ние ще ви съдействаме при избора на дизайн и функционалности, които ще бъдат подходящи за дейността на Вашата компания. 

Освен стилен дизайн и гъвкави функционалности, Вашият онлайн магазин, изработен от Софт Интелект ще притежава още:

1. Интуитивен администраторски панел

Ние ще Ви обучим как се администрира и поддържа магазина, за тази цел не ви е необходим програмист. След обучението спокойно ще може да добавяте нови продукти, категории и под категории, да редактирате създадени вече продукти, да обработвате поръчки, да управлявате навигацията на менютата и да създавате бутони към вътрешни страници. Както и много други умения, които ще усвоите по време на обучението.
admin panel
responsive design

2. Адаптивен дизайн

Качествено представяне на продуктите или услугите Ви еднакво добре на различни по големина екрани.

3. Интеграция на платежни системи и куриерски компании

За максимално улеснение на Вашите клиентите, както и за по-лесно администриране на поръчките и оптимизиране на Вашата работа ще добавим интеграция на платежни системи и куриерски компании.

payment
Facebook button

4. Бутон Facebook

Бутонът с препратка към Фейсбук помага да повишите посещаемостта и популяризацията на Вашия онлайн магазин чрез директно споделяне или харесване на даден продукт.

Разработка на B2C и B2B онлайн магазини за Вашия бизнес с фокус върху целевата Ви клиентска аудитория. Нашите решения за онлайн пазаруване и търговия осигуряват бързина, индивидуален дизайн и достъпност от всички видове устройства, за да могат Вашите клиенти да пазаруват от всяко място и по всяко време.

Вашият дигитален бизнес партньор
© Всички права запазени

E-mail: sales[at]soft-intellect.bg

Телефон: 359 876 282 404

ЕС
фнф
иновации2
иновации