fbpx
Logo
Дигитален Маркетинг 2

Дигитално Присъствие

Изграждане на дигитална стратегия за Вашия бизнес, която да следвате с цел позициониране на продуктите и услугите, които предлагате. Ние от Soft Intellect ще Ви помогне при създаване на идентичност и имидж на Вашия бранд чрез използването на различни дигитални канали.

1. Уеб сайт

Фирменият уеб сайт информира потребителите за Вас, продуктите или услугите, които предлагате. Той е съобразен с визията на бранда, която включва цветове, шрифт и визуални елементи, оформени последователно и балансирано във всички дигитални канали.

website
social media

2. Социални мрежи

Социалните мрежи са директна връзка с потребителите. Обликът на страницата Ви, стилът който използвате при поднасяне на информацията оформя същността на компанията в съзнанието на Вашите последователи. Постовете в социалните медии са отговорни за трафика към сайта, както и за разпознаваемостта на бранда.

3. E-mail

Част от визуалното оформление на бранда са имейлите, който изпращат служителите на фирмата Ви. Електронният подпис, както и бюлетина също се включват в стратегията Ви и следват същата идентичност. Имейл бюлетинът е чудесен начин да ангажирате хората от имейл списъка на компанията с промоции и оферти, новини, допълнителна информация за продуктите или услугите Ви или полезни съвети.

email
digital marketing

4. Видео, дигитални реклами и банери

Рекламните банери и видеа са още една възможност за представяне на бранда Ви в различните канали. Те също винаги са съобразени с визията и идеите на корпоративната Ви идентичност.
Видео реклами можете да използвате в стрийминг сайтове като YouTube, във Facebook, както и в дисплейната мрежа на Google Ads. Този вид реклама ангажира повече вниманието на потребителите, което я прави изключително ефективна.

5. SEO и SEM

SEO ще оптимизира Вашият уебсайт, за да получите по-високо класиране в резултатите от търсенето в мрежата и повече безплатен трафик от търсачките.
SEM включва в себе си SEO и платен трафик, който може да ви осигури по-бързи резултати с цел повишаване на видимостта Ви.
За да получите дългосрочно желания ефект, използвайте двата процеса SEO и SEM заедно.
След първоначалната инвестиция в СЕМ, резултатите от органично търсене се увеличават.

seo and sem
Ние помагаме на нашите клиенти да създадат уникален и добре разпознаваем бранд с помощта на най-актуалните технологични решения!

Вашият дигитален бизнес партньор
© Всички права запазени

E-mail: sales[at]soft-intellect.bg

Телефон: 359 876 282 404

ЕС
фнф
иновации2
иновации